Mari join..:)

Monday, May 8, 2017

Akhirnya...Gshock pink aku dah habis bateri

Pagi tadi aku pakai jam macam biasa. Dalam gelap tu aku tekan kat "G" sebab nak cari gelang, tapi takde lampu. Pelik sangat. Bila dah kat tempat cerah,tengok2 dah gelap. OMG. Yup dah 3tahun 5 bulan pun pakai jam tu. Its about time gak kan. Nak2 aritu Alip buh alarm tah berapa banyak tah. Pagi bunyi banyak kali.


Gemok cakap warranty battery 5 tahun. Tapi aku tak tahu camna nak claim warranty. Resit pun macam tak de. Any suggestion korang?

1 comment: