Mari join..:)

Wednesday, November 16, 2016

Remove All.

Haha sekarang baru aku faham kenapa bila orang break akan pulang2 kotak kat ex memasing. Penting tuuuu sebab bila ko nampak je benda tu ko ingat muka dia. Tapi bila calculate balik,aku rasa ada la berapa kerat je kot barangnye. Lagipun watpe nak pulangkan kan,aku punya barang pun ada kat dia. Bia jela jadi pekasam memasing. Kalau nak kira kenangan,mybieber aku tu pun kena jual la.Gila la,dari first time aku amik kete pun memang dengan dia sebab ai dah lama tak bawak kete. Siap terus pergi rumah Fizah kat SP naik kereta tu,masa balik aku bawak kat highway,dia jadi trainer dok tepi. Haa gile nak jual? Huhu camne pun ai sayang kete tu,first car kot.


Ai memang dah unfollow akak2 dan abang2 ipar dia sejak beberapa lama, pagi tadi ai unfriend terus. Facebook dan Wechat. Oh,aku memang tak friend dengan Gemok kat FB dah 3,4 tahun dah. Malangnya masa I  nak remove akak dia nampak lak benda yang tak sepatutnya. Hmm. Habislah,ingatan ai dahlah kuat huhu. Siap masa remove wechat gemok pun nampak gambar cover dia yang I tangkap masa kitorang gi holiday kat Thailand dulu. Bukan holiday berdua,dengan family dia sekali. Duh. Ingatan ai memang kuat ke apa ni huhu.


Then wasap akak2 dia minta maaf,minta halal bagai. Yelah,banyak kali jugak makan2 kat rumah diorang, pastu walaupun ai memang takdela nak mengata diorang ke apa,tapi diorang ada mengata aku terutama kakak dia yang sulung tu haha. Halal jela kan. Yang pelik tanya balik pulak kenapa. Aiii tak faham lagi ke. Huhu.


Pastu ai bukak semua FB budak honda,semua I unfollow. Still friend tapi unfollow,means aku takkan nampak post diorang kat news feed. Aku dah lama tinggal aktiviti stalking orang,so memang aku takkan bukak page sape2 personally huhu. Bulan ni ngan bulan depan mesti ada tuh post pasal dia. Ai kena get ready siap2.......


Paling penting sekali,I nak get out from here. Tapi I nak tunggu bonus Chinese New Year. Hahaha. Konon2 nak stay sini lama,busuk2 pun 3 tahun. Nampaknya ai kena tukar,sebab walaupun I dok kat pulau,tapi adik dia dok dekat je dengan ai.So kebarangkalian untuk terserempak masih ada. Penang ni pun bukan besar mana. Slow2 la kan.


Camne la orang break banyak2 kali tu. Letih part nak move on je.


Jalan cerita masih panjang.Harap semuanya dalam kemampuan kita untuk bertahan.Akhirat jua yang abadi,tapi sebagai manusia biasa,ada kala kita tumpas jua....



P/S:Jangan sampai blog ni pun i remove nanti hahahahaha.



No comments:

Post a Comment