Mari join..:)

Tuesday, November 29, 2016

Ketahuan.

Cite semalam kat group WWR. Macam biasa,ai kat mana2 group pun suka buat ramai haha. Dari sebelum hari kejadian tu dah poyo2 sembang kat group. Pastu sampai hari kejadian aku terus pergi kat Ecah. Segan pulak tetiba sebab memang aku kenal Ecah sorang je dalam 45 orang tu,dia pulak AJK harusla bizi. Tetiba takut left out haha,so aku cakap kat dia, wey aku segan la. Pastu Ecah macam biasa la carut aku, "hang dah sembang kemain dalam grup,sampai sini hang baru nak segan kan" Manissss hahahaha


Tapi dalam segan2 tu ai main tegur je sape2 yang dekat2 I tu,berkenalan la semua,tapi sudahnye errr ada la berapa orang yang I ingat nama,sorry,faktor usia maafkan hehe.


So semalam, sembang pasal blog Bad,pastu ada la orang mintak senarai blog orang2 dalam tu. I yang memang suka part2 gini gi cari link tu and paste. Sekali Bad gi tambah, "7.Huda" nasib takde link kan hahaha. Yang malu,dia siap letak tajuk entri terakhir aku "Remove All". Deng. Nervous terus ai haha.


Selama ni merapu kat group cite luahan perasaan semua,pastu tak ingat dah apa yang aku tulis,pastu bila orang cite balik kat luar mula la blur3 fikir apa yang aku taip eh.Aduhhh.


Ayat paling memalukan, "Rasanya pegi wwr haritu dah mengubat luka di hati kannn" Deng. Aku ada tulis nak mencari jodoh ke kat WWR. Risau gak kot2 ketahuan yang I ada usyar sesiapa ke hari tu hahahahhahaha -.-"



Baru la teringat...aku kan ada komen post ecah,maybe la ada orang notice komen I tu and bukak link. Salah sendiri T_____T


Ape pun tetap rasa nak menyorok tepi bucu. Dush3 tumbuk diri sendiri.


No comments:

Post a Comment