Mari join..:)

Friday, July 15, 2016

Five Enough dah nak habis

Haha, tak move on lagi. Dah nak masuk episod 43 dah, sikit lagi habisla.


Banyak pergolakan berlaku dalam rumah anak 5 tu. Biasala, anak manja Sangtae mana tahu buat kerja rumah. Anak2 Mijeong memang biasa dah sebab takde ayah kan. Macam2 benda buat sendiri je. Pastu Mijeong nak amik hati anak tiri, tak berani nak marah la apa. Sama jugak dengan Sangtae, layan anak Mijeong lagi baik. So masing2 simpan dendam. Hmm.


Yeontae dah tau Sangmin dan Taemin adik beradik so dia minta putus sebab rasa tak selesa dengan Taemin. Taemin try pujuk tak jalan jugak. Aku syak nanti mak Sangmin dan Taemin tu terjumpa Yeontae dan suka kat menantu tak jadi tu. So last-last mesti bersama jugak. Rasanya la hahahaha. Berangan nak jadi director ke udez oiii?


Aku tengah download beautiful Gong Shim, pagi tadi aku terjaga awal dan takleh tido balik, aku layan cite tu dan gelak sorang-sorang. Haha sweet sangat bila teringat balik. Rasanya penyakit layan drama korea tu dah datang balik huhu. Biasala, bermusim kan. I bukan hardcore fan hehe

3 comments:

  1. Kita download dah Five Enough tapi nak kumpul sampai habis 50 episod then marathon. Tapi bila fikir-fikir balik, banyak gila tu. Hahaha. Last marathon drama banyak episod ni Dong Yi kot.

    Banyak sangat cerita perap dalam hard disk pastu tak tengok. Baru habis One More Happy Ending dengan Descendants Of The Sun, sekarang layan pula Mirror Of The Witch. Berpeluh nak ngabiskan semua. Hahaha. Tapi memang addicted la. Sengih je manjang.

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. awl2 five enough tu tengok sikit2 je, masa tu hero dgn heroin biasa2 je.rasanya dah tengah2 baru menjiwai hahaha..50episod kan, mmg gila rs nak marathon. first time buat maraton cite my girl,dr malam smpi pg. 16episod tu pun pening dh,ni kan 50.bole muntah kot. slow2 xpela hehe

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete