Mari join..:)

Wednesday, June 8, 2016

Five Enough lagi dan lagi dan lagi dan lagi

Minggu lepas I balik kampung..sebab cuti 3hari. Aku ingat tak nak balik,sekali rupanya cuti public holiday tu replacement Isnin. Isnin lak first day puasa. Perghh terbaik. So lambat sikit la layan episod 31 &32. Kat Astro baru 29&30.


So pagi tadi bangun sahur minum air sikit pastu download cite. Haha. Sahur dengan download cerita Korea. Ko mampu? Aku download sekali Pretty Ugly episod 5. Pretty Ugly ni ada sorang kawan promot kat komen entri lepas, tapi dia kan kat 393, so tak leh tengok kat sini. Kat kampung aritu baru tengok episod 3&4. Kat online aku tengok dah episod 8.


Episod 31&32 ni sedih lagi untuk hero & heroin. Bila mak2 masuk campur hal percintaan anak, anak tu pulak jenis taat tapi sayang girlfriend. Aku rasa memang jalan berliku la untuk hero pergi yakinkan mak2 dia untuk terima heroin. Episod semua ada 50 kan, bertabahla ye Ahn Jae Wook. Kikiki.


Pasangan favourite aku, Kim Sang Min & Yeontae...ahhh dah bersatu huhu. Sangmin nak test Yeontae dengan keluar date dengan Jinjoo, so masa first date tu Yeontae datang masa diorang dah balik. So tak berjaya. Pastu berjaya jugak sebab Yeontae datang masa date ke2. Yeontae datang tengok Sangmin takde. Rupanya Sangmin pergi toilet,balik2 nampak Yeontae tengah tanya waitress kat situ pasal Sangmin. Pastu nangis2. Terusla kantoi perasaan Yeontae. Si Sangmin pun seronok, Pastu bermulalah percintaan diorang. Sangmin tu memahami gila,tau si Yeontae tu malu dan tak reti bercinta. So dia pesan macam2. Arghhhhh so sweet. #tampardirisendiri


Pastu Sangmin cakap dengan Yeontae,dia ada tournament so tak dapat jumpa sampai habis la. Dia tanya Yeontae ok ke? Dah tu Sangmin pesan suh tengok dia main kat TV secara live. Menang tournament, ada press conference dia sebut nama Yeondu kat TV. Yeontae punya blushing, masa tu pulak parents dia, dengan abang dan kak ipar dia datang depan TV. Haha kelakar. Semua seronok. Mak dia lupa terus pasal anak sulung yang nak kawin dengan janda anak 3 tu.



Berbalik pada hero, dia tunjuk caring dia sebagai seorang ayah. Layan anak2 dia berkhemah, angkat dan hantar anak heroin ke hospital. Bagus betul. Terharu I tengok huhu. Tak sabar tunggu episod seterusnya huhu.



**Pretty Ugly pun sweet, tapi heroin dia muka macam G-dragon versi pompuan pulak kadang2. Konpius kejap haha.

No comments:

Post a Comment