Mari join..:)

Tuesday, June 14, 2016

Five Enough ep 33 & 34

Ko memang nak buat review setiap episod? kahkah. Sebab takde geng yang tengok cite ni,so terpaksa sembang sorang kat blog. Bile aku balik kampung, bukak je cite ni. Adik aku apis tu mesti tanya "takde cite lain ke?" Menyampah betul. Kalau dia tengok tv jangan harap orang lain dapat tukar. Kalau kite pulak nak tengok sibuk je.


So terpaksa la I download tiap2 minggu untuk ketenangan hati semasa menonton kikiki.


So episod lepas Yeontae dan Sangmin dah bercinta kan. So Sangmin ni kan excited, nak hantar Yeontae pergi kerja katanya. Pastu dia tanya la you kerja mana? Yeontae kata la "Sekolah Rendah..." Terkejut la si Sangmin. Rupanya dia baru tau Yeontae tu cikgu. Pastu tanya dulu dia grad U mana? Haha, memang la sama dengan si Tae Min. Baru la dia tau 7years crush Yeontae tu Taemin. Dahla memang dulu2 masa Taemin suka Yeontae tu, memang dia cerita kat abang dia. So dia terus rasa insecure.


Malam tu patutnya diorang gi boling. Pastu sebab tak sedap ati, Sangmin pergi berlatih golf. Bila Yeontae call tanya dia kat mana, dia suh manager dia jawab kata pergi camp seminggu tak leh jawab call. haha pun boleh


Pastu buat perangai pelik2 dekat adik dia sampai Tae Min pun heran. I wonder apa jadi bila diorang semua tau huhu.


Hero + heroin sangat sweetttttt. Sebelum ni heroin asyik nak escape, pergi interview kerja lain la apa. Tapi kali ni dia nekad nak teruskan. So heroin jumpa bakal ayah mentua, pakcik tu memang dari awal lagi okey je. Bakal mak mentua yang problem. Pastu hero pun cakap dengan ex parents in law dia, nak kawin dan bawak anak2 dia keluar dari rumah tu. Mak mentua dia sampai tak lalu makan sebab nak berpisah dengan cucu.


Next episode maybe diorang akan bagitau anak2 diorang. I expect some conflicts among them later huhuhu. Banyak episod lagi ni, adoi lame nak tunggu. 




No comments:

Post a Comment