Mari join..:)

Friday, May 27, 2016

Layan game.

Sebab dah lonely sekarang, download la game baru. Tak la baru sangat sebenarnya,aku dok main kat fon adik ke mak aritu. Tapi sampai satu level tu stuck,susah sebab takde hint macam bagitau kategori apa semua. Pastu kadang2 benda nya agak mengarut huhu. Bila google maksud,takde, dia keluar wordbraincheats bla bla bla,maksudnya apa? huhu





So bukak2 tu dia keluar score, ada tinggal berapa hints semua. Yang kat fon mak or adik tu, hints sampai 0. So lagi la blur haha. Sekarang aku kat level Shark tu, pening nak buat. So kadang2 bila dah blur sangat gi la google cheat haha, tak la semua gi tengok cheat k. 


Ok la mencabar minda. Dulu rajin main sudoku sangat,sekarang ni main candy crush dengan COC je.



Ah hari Jumaat, tak sabar nak habiskan ganti puasa. Lagi 3 hari. Asyik risau sebab PMS aku makin banyak tanda ni huhu. Kalau tak sempat, nak kena carry forward jenuhla sebab tahun ni punya lagi huhu. Wish me luck

No comments:

Post a Comment