Mari join..:)

Sunday, May 15, 2016

Five Enough. Lagi.

Hehe aritu dah post pasal drama ni. Tapi kalini saje nak cite lagi sebab terkejut. Tak sangka dia rating 1st kat Korea! Masa DOTS dulu pun rating 1st..tapi percentage lagi tinggi la dari five enough ni. Tapi sekarang memang takde drama best pun. Masa DOTS aritu Please come back mister pun keluar sekali. Terus rating drama tu jatuh gila2 sebab penangan DOTS.errr ni sumber dari kawan aku la. Hehe

Aku baru pasan..banyak jugak part kelakar dalam ni. Petang tadi pun tengok episod23 kat 391 aku leh gelak sorang2. Kat rumah aku siap record..tapi sebab lambat lagi nak balik kampung,lagipun nanti nak berebut TV lagi dengan orang2 kat rumah. Tengok jela dulu. Sekarang ni masalah pulak. Tak sabar nak tunggu episod seterusnya. Cisssssss

Aku rasa, cite ni kalau letak tv3 pukul 7 tu macam tak laku je huhu. Sebab hero tak kaya, heroin bukan orang miskin. Heheh. Average je depa ni. Janda &duda lak tu. Lagi satu kan. Aku rasa kan,cite korea dengan cina (singapore&Malaysia punya) banyak yang cite dia byk cinta. Maksud aku, contoh ada 5 beradik, so tiap adik beradik tu ada kisah cinta masing2. Ni bukanlah generalization,aku pun bukan tengok semua cite ye dak.

Hmm. Adoi lambat lak subuh ni.

2 comments:

  1. Drama baru The Beauty and The Beast yang baru tayang tu macam best sebab hero dia Nam Goong Min. Hihi. Maybe tak lama lagi keluar la kot dekat 393. Lagi satu drama yang tak sabar nak tunggu tayangan, Lucky Romance. Minggu depan kot tayang.:D

    ReplyDelete
  2. kat online dah kua ke sis? Nam goong min tu stat tengok masa cite remember je..sebelum tu xpernah perasan kikiki

    ReplyDelete