Mari join..:)

Monday, April 18, 2016

Five Enough.

Dah habis DoTS kan..I dah move on la sikit2 huhu. Memandangkan berjuta gadis dan wanita di luar sana yang tergilakan Yoo Si Jin tu, malas dah nak berebut haha. So ada satu lagi cita, dia awal lagi ditayangkan sebelum DoTS,kalau tak silap la. Tapi tak berapa famous,maklumla hero dan heroin dia suam2 kuku sikit pastu dua2 duda janda yang ada anak.


Yang aku tengok currently episod 16 kat 391, tak taulah kat Korea camne. Hero ni dulu berlakon Mr Goodbye. Rasanya ada keluar kat 8TV kol 8.30 weekdays dulu. Rasanya lah. Aku ni dengan TV tak berapa bestfriend sangat huhu.


Cite dia sweet, dan matang. Ok yang aku minat sekarang bukan hero dia sangat. Lagi menarik perhatian Kim Sang Min tu haha. Kim Sang Min ni nanti bercinta dengan adik hero. Korang google la "Sung Hoon". Sebab aku google gambar dia macam ala2 gay je semua haha. Tak tau kenapa orang yang aku minat/suka, aku lagi suka imagine dia dalam otak dari simpan gambar. Bila tengok gambar macam eii geli la haha. K bye aku ngantuk.

No comments:

Post a Comment