Mari join..:)

Friday, December 5, 2014

hang macam free je ude?

Haha hari2 entri mesti ada kaitan dengan group whatsapp Taayah. Layankan je k. Dalam bulan lepas kot,ada award kat group. Contoh macam ahli paling hero,heroin,ahli paling aktif dan sebagainya. Disebabkan aku hampir 24jam ada dalam group, maka diorang sebulat suara buh nama aku ahli paling aktif. Haha ampun sebab terlalu talkative, jangan sampai menyampah k. I also know my talkativeness is sometimes over the limit. Hewhewhew(gelak gedik sat) Haha aku bukanla free sangat takde kerja sebenarnya. Tapi aku suka multitasking.(haha alasan sangat!) Sebabnya aku jenis susah nak concentrate. Contoh dalam kelas Ethics. Bosan dow kelas tu. Maka sambil mendengar bukak jugak email dari Pejabat Razak (email ni memang selalu datang bagitau perubahan kelas, progress report submission and all..high priority ni),bukak whatsapp,wechat,kekadang tu sempat pi serang orang kat COC. Ala 3minit je pun perang kan. Cuma dalam masa 3minit tu aku kena concentrate la pada base yang aku serang tu kang kalah wat rugi jer.Macam haritu dah 40% damage tetiba terkeluar dari game.Tak pepasal kalah. Haha padahal Gemok dok lecture aku yang total piala tu tak penting sangat pun.Lagi penting base tu sendiri haha.Yes aku tau lah TH aku baru level 5 upgrading to level 6. Lagi 2hari level 6 la.Masalahnya lambat la nak kumpul gold,elixir suma bagi cukup nak upgrade. Nak merompak loot sampai 200k gold macam Gemok tu memang tak dapatla. Semangat dia screenshot tunjuk kat aku attack log dia, nak bagitau dia merompak loot juta2 tapi aku tak faham.Aku nampak tulisan spain dia ja. Hahaha. Selain dari tu bila baca jurnal,haha memang takleh tumpu. Aku tengok je jurnal tu bila tak faham certain term terus google tengok. Pastu rasa macam stuck jup otak,bukak fon lagi. Sambil jem bukak fon lagi. Sambil tunggu makanan bukak fon. Bangun tido tengok fon cari good morning wish.Haha yang last tu memang takdela. Sape la yang rajin nak wish good morning kat aku setiap pagi. Kalau ada setiap pagi,confirm pagi-pagiku akan ceria semedang. Huhuhu. Sekarang ni aku kerja tak ada punchcard kan.So ikutlah 8jam tu camne aku bagi cukup. Contoh start kerja kol 9,habisla kol 5 kan. Camtu. Lagipun dok hostel ni tak gaduh jem.Paling2 pun setengah jam je kat Jalan Semarak ni.Walaupun sebenarnya jarak dari U ke hostel 2km je. Macam kalau compare dengan JCY tu,macam jarak dari Plant 2 nak pergi Plant 1 kot.Dekat je. Tapi nak jalan kaki memang tak la. Dahla ada lembu situ (lembu lagi) pastu tak masuk kebarangkalian diragut lagi. Jalan besar kan.Orang macam2 ada. Setakat ni baru sekali aku naik bas U. Masa nak gi apply hostel dulu. Sebab tak tau jalan. Dekat je hentian bas dengan opis,tapi malas lak nak naik. Sebab aku salu sorang2 je,orang mesti fikir aku ni kera sumbang ke apa.Masa degree+diploma kawan memang ramai, dah naik master memang nan hado la. SO sekian press conference harini. I sometimes je betul busy,especially bila kat kampung sebab takde line tenet. Daaa

No comments:

Post a Comment