Mari join..:)

Tuesday, September 16, 2014

3 hari berturut.

Huhu. Start Sabtu,Ahad,sampai semalam.

Sabtu nak servis kete kononnya. Pas balik keje. Tapi nak amik minyak itam full sintetik kat kawan Gemok,kawan dia takde la pulak. Keje. Pegi beli filter dulu then ke ropewalk kat Bagan then tunggu punya tunggu last2 ke Penang ke kite. Tengok wayang. Sebenarnya Jumaat malam nak tengok dah. Tapi moto Gemok block retak la pulak so busy. Nak tengok maze runner. Sold out. Tengokla Lagenda Budak Setan. Tapi dia tipu aku. Masa tu aku kat bawah. Dia pegi beli tiket. Aku naik je. Dia kata suma sold out. Lagenda budak setan pun. Dia cakap kite tengok cite Cina. Tak ingat tajuk,tapi ade la kat dinding tunjuk now showing,kat atas tu tulis Flemington Hotel. Macam love story. Tak kisah pun,aku memang suke tengok cite cina.huhuhu

Masuk dalam aku nampak ramai Melayu. Aku dapat agak dia ni tipu. Kalau cite cina mesti ramai cina dalam tu. Ni sorang pun takde. Ces.

By the way,lagenda budak setan tak best. I prefer the novel. Huhu.

Balik singgah makan kat area Tokong Ular. Makan chicken chop lagi.


Ahad. The Maze Runner lak. Hero muka macam Paul Walker muda. Aku suke Newt dalam cite ni sebab rambut dia cantik. Rasa nak belai. Huhuhu. Minho yang korean tu hensem dan nampak gagah sekali masa berlari. Ahh terpesona...




Maze runner sangat okey. Cuma part terkejut tu haha Gemok dah pandang slek kat aku sebab over terkejut. Out of control ok. Lagipun aku tutup mata je bukan sampai gi peluk dia. Ceh.

Ahhh Newt. Betul la aku memang tengok rambut dulu baru tengok muka. Kalau hensem tapi rambut out,huh. Tapi yang ni tak nampak sangat rambut cantik tu. Kena tengok sendiri kat movie baru nampak.

Then Isnin. Gemok kata dia busy. Aku redha jelah. Aku pun banyak keje. Gi mengajar pastu pegi Junjong amik stok. Stok ape? Haa nanti teman kabor kan. Kat next entri okey. Balik tu mase tunggu burger dia mesej. Tanjat gegurl. Euw gedik sangat ayat nih. Kahkah. sebab ingat dia nak hilang 2hari. Dah makan burger gi makan tomyam lak ngan dia. Masa makan dia ajak aku gi satu tempat.

Dia cakap confirm aku nak. Aku tanya "nak gi beli baju ke?" Haha lampik. Rupanya karok! Huhu dari minggu lepas cite nak karok tak habis lagi. Kak Ilya pun busy sangat barang baru nak kuar. NPI katekan. Anak buah Hann Tan. Tak dapat le ke karok lama dah.

Gi kat Sungai Bakap. First time. Pilih lagu baru masuk bilik. Bilik karaoke bukan bilik lain okay. Aku pilih 6 lagu,dia pilih 4 je. Tak best sangat,tak banyak pilihan lagipun tak banyak lagu baru. Aku pilih-Nurani (Kristal),lagu wajib karok aku la tu, Noktah Cinta, Mungkinkah terjadi,flying without wings(westlife), Love u like a love song(selena gomez),I dont wanna miss a thing. Dia pilih Harapan (Hyper act), Baldu biru(duet),Penglipur lara dan lagi satu aku tak ingat. Huhuhu...lama dah tak karok dengan dia. Last 3tahun lepas kot. T_T  Dia taknak bawak aku gi karok sebab katanya tempat tu bukan elok sangat. Huhu


Haritu aku cakap mungkin tu last kami kuar. Tapi sekali hambikkk kau huhu. Mesti korang rasa aku drama queen sangat haha. Aku tak harap pape pun tapi aku ade gak bagi hint kat dia. Tapi aku agak sendiri je,aku yang sedih lelebih nanti hahaha. Dia mesti cool aje. Haha bye







No comments:

Post a Comment