Mari join..:)

Friday, August 8, 2014

Semuanya kerana Clash of clan.

Clash of clan atau ringkasnya coc ni memang hot sekarang. Gemok sejak beberapa bulan lepas dok cite kat aku pastu suh aku install gak try main. Rasanya banyak bulan dah.dekat setahun dah kot. Tapi aku tak install pun. Aku kan slow sikit. Macam candy crush. Orang dah lamaaaaa main. Aku baru 3-4 bulan ni start. Tu pun baru level 199. Orang dah level 500++ pun. Sobsss.

Penangan game ni sampai Gemok cakap kat aku dia naik main game so jangan kacau. Ces. Nasib baik bukan laki aku. Kalau tak aku sorok dah fon dia. Haha. Member2 taayah pun komplen gak laki diorang dok main sampai bila mintak tolong dok cakap "tunggu sat.nak main sat." Geram je member. Dah ada anak pun cam tu. Huhu.

Ni clan dia baru join ni aktif pulak. Hari hari perang. Dengan bini member dia pun join clan perang gak. Hebat. Tadi menang perang dapat ratus ribu bonus excilir la ape la. Teringat pedang excalibur King Arthur. Lebih kurang je bunyi. Haha.

Sape mengalami situasi cam aku gak? Semuanya kerana clash of clan.

1 comment:

  1. Assalamualaikum... Kepade peminat clash of clans/boom beach, 'whaff reward'adalah salah satu cara untuk dapatkan gems.diamond...
    1)Untuk install, pergi kepada playstore dan download whaff reward... Selesai download,open whaff...
    2)log in dengan akaun fb anda pada sebelah atas kanan.
    3)selesai log in, akan terpapar invite code...
    4)masukkan AL33196..
    5)Selepas masukkan code, anda akan dpt $0.30.
    6)untuk dapatkan gems/diamond sebanyak 1200, anda perlu install apps dan games yg tertera...
    7)install sehingga $12 untuk 1200 gems/diamond...
    8)bila mencapai $12 pergi ke browser dan tekan exchange dan pilih google play gift card... Dan dia akan bg code...
    9)masuk coc/boom beach , pergi ke gems/diamond dan pilih yg 1200 gems/diamond...
    10) lepastu masukkan code yg google play bg dan gems received... Ok slamat mencube
    ###sy sudah dapat anda bagaimana???##

    ReplyDelete