Mari join..:)

Sunday, March 16, 2014

Planning.

Sambil makan Pama sambil fikir. What am I to do with my life? (you will find it out dont worry)..how am I suppose to know whats right? haa masuk trus lagu britney spears. Nampak sangat ke-kipas-susah-nak-mati-an aku terhadap lagu britney. Ok backstreet boys pun aku hafal gak lagu2 dia. Juga some Westlife's. Tetiba teringt Scott kumpulan Five pulak. Hensemnye. Huhu

Nak tanya. Korang banyak plans tak in life? Macam lagi 5tahun nak ada apa,jadi apa. Lagi 10tahun pulak camne. Aku? None. Yillek. I live in daily basis and accept everything's coming. Konon. Padahal sikit2 stres. Sikit2 serabut.

Bila baca 1artikel dalam Cosmopolitan ni. Aku fikir bestnya kalau aku pun camtu. Tak semestinya berhasil. Tapi dari takde ape langsung. Jadi macam manusia yang useless pulak. Bila takde plan maksudnya usaha pun kurang la kan. Just be spontaneous. Bagus jugak spontaneous,tapi kalau ada plan aku rasa akan perform better in life. Entahlah,pendapat aku je.

So sebagai permulaan,jom beli Shaklee ngan aku. Aku suggest korang try vitamin C dia. Whatsapp taw 017-5049769. Thanks!

1 comment:

  1. sambung belajar la yang..
    then u will explore new phase of life..
    InsyAllah..
    wish u all the best..

    ReplyDelete