Mari join..:)

Friday, January 17, 2014

Hepi besday Kak Ilya...hehe

Pose sakan dengan teddy bear orang. Huhu. Semalam teman hanana pegi pacific belikan hadiah kak ilya.macam jakun la tak pernah dapat bear besar kan. Dulu pun ada la dapat bear nana bagi mase besday bilatah. Dari Didie pun ada masa matrik. Selain tu penah dapat bantal strawberry dan spongebob masa besday. Hehe. Semua dari bestfrensss je... Sygggg korgg Pas beli hadiah cari kek baru gi umah kak shud. Hanana beli kek aiskrim kat kak ilya. Aiskrim coklat. Nyum2. RM55 je 1KG. Atas dia pnuh buah.oh lupe snap! Kol 11 bertolak gi umah sewa kak ilya kat tasik mutiara. Tengok dia dah tido. Aku bukan main ngantok lagi sebab deret ot dari hari rabu pastu rabu tu balik tuisyen dekat kol 11 dah. Tapi kat umah k.ilya tak berani nak tido sebab takut kucing kak As mai tindih aku. Macam kena cabul pulak rasenye. Sobsss. Kak Ilya hepi gile dapat bear tu. Sonok pulak prank kawan2 camni. Aku penah sekali kena prank camtu masa unimas first year. Sem2. Kena curah ngan air.habis basah tilam aku. Aku dahla tido awal pulak. Terkejut la.Huhu. Tak pepasal mandi balik tengah2 malam camtu. Thanx angie and frensss! Neway hepi besday k. Ilya yang ke-30!!! MAY ALLAH BLESS U!

1 comment:

  1. Besarnya teddy. Hehee. Happy besday sweet30 ♥

    ReplyDelete