Mari join..:)

Wednesday, January 1, 2014

Hadiah sempena new year pun ada???

Gemok ni saje la. Aku kongsi duit beli G shock dengan dia. Kongsi tu. Sesuatu okey. Eh cop. Jam aku punya,dia tambah sikit jela. Bukan 50-50. Huhu. BFF sangat.

Pastu kate nak datang kilang hantar. Macam tak bole bagi masa lain kan. Pastu dok wat ayat sedih. Andai dia tiada lagi simpanla jam elok2,simpan sampai bila2 etc. Gedik taw Gemok ni. Pastu dok tunggu dari tengahari dia kata nak datang petang masa 5.30 time orang balik kerja sebab nak bagi budak kilang aku nampak. Konon nak kate yang boyfriend aku datang kilang la. Gitu. Jatuh saham I. Oops haritu dia marah bila aku sebut pasal jatuh saham ni. Okey tarik balik.

Masa bagi tak pasan pulak kad love tu. Masa bukak kotak tadi baru aku pasan. Aku sayang nak bukak reben tu sebenarnya. Huhu. Da nampak tu pikir. Buang tebiat dia ni. Masa berkasih sayang dulu takda pun nak wat benda camni. Saja nak bagi iolls terharu ke. Huhu

Thanks,bestie.

Nak tengok ape dalam?

Pink. Dahla pakai pink harini.

1 comment:

  1. gshock bagus taw. tahan lama. husb pun pakai gshock. setahun lebih dah. hehe. mandi pun pakai jam

    ReplyDelete