Mari join..:)

Monday, November 4, 2013

Baby baru.

Excited dapat anak buah baru. Comey tak?hehe.. Jangan salah paham. Adik aku baru nak kawin. Takde lagi yang sudah kawin dan beranak. Ni anak buah Gemok. Hehehe. Aik?Anak buah Gemok ape kena mengena ngan kau huda? Member2 aku tak puas ati bila aku bagitau ni. Mula2 aku bagitau anak buah je. Pastu diorang heran la. Aku pun teragak2 la nak bagitau hal sebenar. Bila aku cakap je anak buah Gemok suma "ermm..bukan anak buah dia. Anak buah orang tu..." hahaha. Nasib la labu. Comel je. Nama Nur Ain Alisa. Betul kot ejaan dia. Huhu. Depa panggil Ain. Bia la aku sorang je panggil Alisa. Sensitip dengan nama Ain. Napa pulak? Biarlah aku saja yang tahu. Lalala~ Lahir seminggu lepas. Kol 11.45malam. Tak taulah aku tengah watpe masa tu. Tengah megholoh kot. Esoknye baru tau dah keluar. Petang tu jugak aku datang menjenguk. Datang tangan kosong je tak tau nak beli ape. Tunggula besar sikit baru senang nak beli baju comel2. Padahal dah lame takde adik pompuan kecik langsung dah tak reti nak pilih baju baby girl. Huhuhu. Adik jantan senang. Mana aku nampak ensem aku tarik. Huhuhu. Taste baju perempuan aku lemah sikit. Bak kate adik aku yang up to date tu, "yong taste warna kamu macam orang2 tua la..." iyolah..sebab tu tak berani beli baju untuk anak orang. Harini dia genap seminggu mak dia upload gambar kat wechat. Gambor ngan kak long dia. Haritu masa kak Ilah nak beranak Alya ni kena pelentung. Punya teruk. Nangis je. Sian pulak tengok kak Ilah masa tu. Sabar jelah kan. Alhamdulillah okey dah semua..:) Seronok tengok orang hepi. Aku? Takpelah. Mungkin lain kali..^.~ .

No comments:

Post a Comment