Mari join..:)

Sunday, September 8, 2013

Teringat kawan2.

Tadi rasa nak jenguk buku bio kawan2 zaman matrik ni. Comel tak? Tengok tuan la.hehehe..

Bila bukak2 balik teringat aku yang dulu. Sebenarnya aku bukan banyak berubah pun dari matrik. Tapi yang aku perasan dulu aku macam gelap sikit je. Huhu. Oh tak dilupa. Muka dulu clean and clear je. Sweet 17 katekan. Hehehe.

Nak capture satu2 xleh sebab ada personal details kan. Aku tulis balik jela...

Lee Su Rong--  huda love checker box(haha dulu masa matrik aku minat budak kelas sebelah tu,dia selalu pakai baju checker box.tah pape je)

Ieja(kawan bilik)--- huda,tq sbb jadi pendengar yg setia (oh rupanya aku ni mmg kawan yang sangat baik dari dulu eh.hahaha)--- Jadilah insan yang dimahukan dirimu,janganlah suka mengikut rentak orang lain (huhu i always do. Aku takkan buat atau pakai benda yang aku tak suka even kena paksa pun. Termasuk dalam hal cinta,tak suka tak layan terus. Takde nak pura pura. Hahaha) Ieja ni siap bagi gambar dia lagi. Miss u a lot ieja! Patutla dulu aku tembam,baru teringat dulu hari2 melantak dengan dia makan best2. Kafe matrik kan sedap. Hehe

Ayu yang tak berapa ayu..haha--- semekom huda xcun!!haha..semoga ingat2 aku ye!!(kenduri ko aku datang kan ayu?) huda..bawak2 insaflar..jadilah wanita sejati macam aku!!hehe(maaflah yang ni lambat sikit.aku tak boleh weh!haha)

Mekya(love edison)--- jangan lupakan kenangan kita ponteng lecture mr. Shehdy sama2(patutla aku tak pandai kimia sampai sekarang.hahaha) makan kacang panjang banyak sikit,supaya tinggi lagi.haha(takleh watpe weh,genetik.haha) TP27 always rock! (rindu zaman muda2 pakai baju kurung ngan sneakers. Masa honda pun aku dok pakai sneakers tapi Gemok tak suka. Dia suka aku pakai kasut sarung yg flat pastu ada reben kat depan. Aku tak suka sebab bila aku pakai  tu orang dok usyar aku. Hahaha)

Bella my bestfriend---don nakal2 sangat..nakal2 ckit bole la(aku nakal ek?hahaha) stay cute..tp jangan gunakan kekiutan ko untuk goda2 org..nanti jadi cam aku..huhu(aku kiut eh?hahaha) Unimas rocks! Satu sem satu..nges2 (haha..ade ke niat nak cari pakwe jambu masa U,pastu tiap2 sem tukar...last2 sorang pun tadak.hahaha.sedar diri tak punya pape yg nak gatai2 tu.hehe)

Dyana--- serlahkan kegedikanmu..kuikuikui..(tengok..orang yang suruh aku jadi gedik.aku tak gedik kan.huhuhu)

Ni amik serba sikit je..hehe.. Bila selak2 takde bio budak laki pun. Nampak sangat aku ni budak baik tak suka gatai2 kan. Hehehe. Dulu pun lepas berapa bulan masuk matrik baru aku cakap dengan budak laki. Orang baru kua sekolah pompuan kan. Padahal masuk kelas fizik sah2 la budak kelas banyak laki. Huhu takpe2. Tak mati pun kan. Hehehe.

Baca ni semua rasa macam aku dah balik umur 17 la. Hahaha. Kat kilang aku keje sekarang takde sape percaya umur aku. Bila tau aku ada degree je yang orang tau aku tua dah. Ada aku kisah. Yang penting nampak muda. Jangan ada kedut2 sudah.haha...

Nak sambung baca novel...ade yang rindu aku ke? Hehe

No comments:

Post a Comment