Mari join..:)

Friday, June 14, 2013

Maixara c sential vs Aurawhite.

Sejak akhir2 ni ramai customer aurawhite mesej aku. Diorang da consume aurawhite pastu terfikir nak consume maixara pulak for some reasons. Reasons diorang takleh nak expose lah kan.

Aku tak pernah guna aurawhite so aku tak taulah okey tak aurawhite. Kalau orang tanya beza dua tu maaf eh. Takleh jawab. Tapi thanx taw untuk soalan2 korang. Aku rasa terharu sangat. Sebab aku ni agen yang biasa2 je. Bila orang tanya aku maksudnya korang percaya kat aku lah kan? Hihi so sweet.

Anyway nak cite pasal Maixara with HA ni. Aku baru try dalam seminggu lebih kot. Rasa dia lagi rich dari sebelum ni. Maksud aku rasa strawberi dia lagi kuat. Pastu macam masam sikit masa mula2 kena lidah tu. Ala korang ingat tak dulu sekolah rendah ke form3 ke ada belajar pasal zon rasa kat lidah tu? Ada zon manis,pahit, masam suma tu. Haa jadi pandai2 la taw nak bagi kena katna. Huhuhu.

Tapi aku rasa okeylah masam sikit. Kalau manis kan muak. Lagipun mula2 je masam pastu manis je. Hehehe. Ala bayang macam makan gula2 yang panjang2 yang kaler maroon pink tu. Kan masam. Tapi orang suka kan.Ape brand gula2 tu bole pulak tak ingat. Padahal dulu hari2 aku simpan stok tu. Tapi tak semasam skittles kaler hijau k. Hihihi.

Okeylah, sekarang aku kerje Penang kat Seberang Perai Tengah nak ke selatan dah. More specific bukit mertajam. Tapi still dok permatang pauh. Dan seminggu sekali memang gi Penang atas urusan kerja jadi sape2 yang area tu bolehla cari aku k. Hihi. 017-5049769..:)

No comments:

Post a Comment