Mari join..:)

Thursday, June 13, 2013

Fast and furious 6 best!

Baru balik dari tengok fast and furious. Orang dah berkurun tengok aku baru nak tengok. Busy lah kononnya. Sebab sekarang ni dua minggu sekali rabu 5.30 petang ada meeting ngan bos and supervisors. Habis meeting biasa dalam kol 6.30-7 pastu terus gi penang tuisyen. Tak dan lah....

Aku start tengok fast and furious tokyo drift kot. Yang dolu2 aku rasa tak tengok pun. Masa tu paul walker macam tak berapa kacak je. Huhu.

Yang ni memang serius best. Jantung dok dupdupdup kencang pastu macam nak kalih bijik mata sesaat pun takleh. Rasa rugi. Huhu

Satu ja yang aku rasa tak puas hati. Tiket sekarang beza ikut tempat duduk ke? Yang H ke atas rm8 pulak. Pastu penuh pulak yang H ke atas tu. Heran. Tapi dok G pun okey dah. Lainla kalau dok A.

To be continued la fast furious ni. Sebab last tu tak habis. Mesti ada 7 nanti. Okey nanti nak tengok after earth pulak. Walaupun sebenarnya macam tak berapa minat cite camtu tapi will smith kan. Bye.

No comments:

Post a Comment