Mari join..:)

Saturday, May 18, 2013

Terima kasih atas soalan anda.

Maixara c sential sekarang mendapat sambutan yang hebat sungguh. Ramai jugak mesej aku tanya okey ke,makan camne,aku makan ade hasil ke. Terharu sangat!

Aku tak berani jamin pape. Kuasa Allah kan. Kalau cakap lebih2 takut jadi dosa pulak sebab melebihkan dari kuasa Tuhan.Mcs ni medium usaha ja. Jadi apa2 pun kena tawakkal juga. Betul tak? Aku sendiri on-off. Kadang2 sampai rumah dah penat langsung lupa makan. Ingat tido je. So camnela nak tengok kesan kalau kejap makan kejap tak kan. Minum air kosong pun satu hari bole habis 1liter je. Tu pun sehari gi toilet 5kali kot. Cuma kurangkan minum teh,kopi yang ada kafein ni. Sebab dia mengurangkan lagi air dalam badan kan. Aku pagi2 minun milo je sekarang ni.

Mcs ada formula baru! Haa Mcs ada buat improvement sikit di mana dia ada tambah HA dalam tu. Dalam kata lain,insyaAllah lebih berkesan lah. Aku nak cite kat sini pun panjang pulak. Ape kate korang bukak fb maixara official?Stokis aku kate stok tu sampai minggu depan kat dia. Jadi sape2 yang order minggu depan kat aku dapatlah yang ada formula tambahan tu. Rasa dia lagi sedap.Tapi harga dah lain tau. Yang ni RM109. Harga pengedar pun aku tak tau lagi ni. Buat masa ni yang takde HA ni jela yang aku ada.

Apa2pun terima kasih kerana membeli dari aku. Jom same2 cantik!

No comments:

Post a Comment