Mari join..:)

Wednesday, May 8, 2013

Rindu ke?

Busy eh cik udez? Huhu. Tak la jugak. Idea ada tapi tak sempat nak bebel pun. Eh busy la tu dah tak sempat.huhuhu

Aku sekarang takda job scope lagi.Orang bawak trening pun takda. Busy kot dia. Aku boringgggg. Dahla ngantok. Bole ja masuk line tapi sebab tak sempat nak lumch sebab gi bank, aku takleh berdiri lama nanti takut nak pitam pulak. Mana tau kan. Dengan sandal ketat dan kecik ni. Takleh tukar pulak! Geram tol

Meja aku kosong ja takda PC lagi. Beg,botol air,buku nota ja atas meja.Kalo ada PC leh jugak la buat2 busy. Aku sekarang 1malaysia sungguh. Kanan chinese kiri Indian. Depan chinese gak. Nak dok saja pun rasa segan sebab tengok orang lain suma sibuk.

Tadi bos bagitau ada meeting 5.30. Kena stay back la. Tak taula pasal ape. Harapla pasal job scope. Ada la kerja aku esok. Tiga malam tak cukup tido memang aku ngantok ni. Berdiri pun rasanya nak terlelap. Jenuh cover jangan bagi operator perasan aku nak lelap. Maw kena bahan seumur hidup ni kalo bos tido berdiri. Dahla diorang ni suka perati aku. Orang baru kan. Kalau pakai baju angkasawan tu tak la nampak sangat. Huhu.

Oh. Boring weh keja ada foreigner ramai ni. Lagi2 part pegi kantin. Fedup rasa. Tapi takkan hari2 nak makan luar. Bawak bekal kena makan kat kantin gak. Tensen. Dah2 kerja!

No comments:

Post a Comment