Mari join..:)

Friday, May 24, 2013

Dapat hadiah dari Get Bedazzled!

Aku ada join contest kat facebook dulu. Yang buatnye blogger nama dia Izdiyani kot. Yang kawan baik Hanis Zalikha tu. Dia  ada page bisnes iaitu Get Bedazzled. Korang search la nanti eh. Dia wat cover phone,kasut dan memacam lagi. I is kagum.Huhu. So hadiah dia da sampai. Tada! Homei kan? I like! Tapi kena extra3 careful pegang la..Sayang oii. Cover phone sebelum ni Gemok yang bagi. Ori Samsung punya kaler purple. Of course la appreciate tapi hadiah orang pun kena appreciate gak kan. Dont worry yang baru ni untuk beregek saja. Time keja+waktu biasa pakai purple jugak. Hihi.

leh search fb get bedazzled sekarang! Diorang ada promosi sekarang..:)

No comments:

Post a Comment