Mari join..:)

Tuesday, May 21, 2013

Aura white pulak?

Ramai customer yang beli Maixara c ngan aku tanya pasal aura white. Mak Yang aku yang jual mcs jugak tu pun tanya kat mak aku napa aku tak jual aura white sekali. Aku pulak yang hairan. Huhuhu.

So ni nak open order lah. Seluruh Malaysia bolehlah order aura white dengan aku start harini. Harga pasaran RM150. Harga aku jual mungkin kurang sikit. Tak pasti lagi. Apa2 pun mesej@whatsapp@wechat aku dulu tanya k. 017-5049769. Teluk intan/bota/penang boleh cod. TQ!

No comments:

Post a Comment