Mari join..:)

Tuesday, April 30, 2013

UTC Ipoh

Jumaat lepas aku datang sini. Ya aku tau sepupu baru dikebumikan. Tapi life has to go on kan. So pergilah jugak. UTC Ipoh ni kat Super Kinta lama. Dulu masa still budak Taayah dulu kalau nak shopping gi Super Kin la. Tu yang mampu kan. Paling kami suka di sana ialah Mexico Bun. Sedap weh. Rindu..T_T


Ada temuduga terbuka kat Jobs Malaysia kol 3 tadi. Tapi aku datang lambat. Takpela ramai pun. Ada orang tunggu dari 2.40 pun tak tebiu jugak lagi. Nasib orang Ipoh je. Kami sebaya tapi dia baru grad bulan 12. Rasa tua tetiba sebab dah grad 3tahun lepas..-.-"


Dan, boleh pulak sorang junior Taayah pun ada situ jugak tadi. Siap pakai blazer tu. Konpiden je tengok. Bangga aku sebagai senior. Hahaha motip bangga?


Okeyla cite pasal UTC balik. Seberang dia kan McD yang aku suka tu. Memori sangat tau. Pastu bukak pintu nak ke parking moto bawah tu bau ayam tetap ada. Hahaha


Best la UTC ni. Ko cakap je nak ape. Sume ada. Klinik gigi 1malaysia,klinik 1malaysia,yayasan perak,yayasan bina upaya, LHDN, ATM, gym macam2 lagi weh. Sampai ramai sesat. Sebab directory pun tak berapa menonjol sangat. Masuk2 terus blur. Pastu ada la buat signboard tapi macam tak berapa clear.Macam ko kena pusing pastu oh kat sini benda tu,oh kat situ benda ni.




 
 
 
 
 
 Kalau korang ada pape urusan kerajaan datang je sini. Kat KL pun ada. Tapi tak sure la mana. Bukak dari 8.30 pagi sampai 10 malam.
 

No comments:

Post a Comment