Mari join..:)

Wednesday, April 10, 2013

Produk baru Treenea..ok ke tidok?

Ade orang mesej aku tanya berapa harga nak jadi agen. Wah gitu. Aku pun agen sekali ade orang leh tanya aku camna nak jadi agen. Kalau aku dealer haruslah orang terus cakap nak beli stok ngan aku kan.Hihi.


Ok ni info pasal Treenea.(Dari Treenea.com)

Treenea Sdn Bhd was established as a Bumiputra company in 2012 in Malaysia. Ever since its establishment, Treenea continues to be a trusted brand and is fast gaining attraction among consumers. Our main objective is to offer the best and highest quality products that contribute to the consumers’ optimal health and well-being. We strongly believe that people wellness can be achieved through beautiful and healthy lifestyle. Thus by doing so, we hope each of us will be empowered to cultivate health and beauty in the world.

All our products are being formulated by experts and they are carefully produced to meet our consumers expectations. We always ensure all the products are HALAL certified by Jakim.

What we value.

Our values are the force that binds us together. They are our message to our valuable customers and the whole society. Values drive our behavior, individually and collectively, enabling us to accomplish our goals and objectives.

  • Excellence : The quality of being outstanding or extremely good.
  • Care : We care to help people live healthier lives.
  • Passion for Quality : Committed to provide high-quality products and deliver excellent values and services.
  • Respect : Shows respect towards each other internally within our organisation and externally, whom we work with.
  • Customer Satisfaction : Customer’s satisfaction will always be the key to our success.

Haa..bagus ke tidok?

 
Terus subscribe to mailing list. Hehe
 
 
Oh ya, ni copy paste dari page VCOA Treenea aku.
 
 
 
 
 
 
 
Produk baru Treenea!!! VCO dalam bentuk liquid dan Treenea Mierabella (Collagen)! Ok wait2. Jangan kata tiru Catalyst pulak k. Dia buat produk baru atas permintaan Treeneans sendiri. Jadi jangan persepsi dulu.No no no!
 
 
So ni aku buh la kebaikan Miera Bella ni.
 

TREENEA MIERABELLA- Hydrolysed and concentrate coconut milk protein with vitamin C (60 capsules)

Treenea MIERABELLA diperkayakan dengan vitamin C merupakan makanan tambahan kepada wanita dan lelaki yang mementingkan kesihatan dan kecantikan kulit. Keunikan produk bermula dari kandungan kolagen semula jadi yang tinggi dan ringkas, Ia diadun dengan bahan semula jadi bagi meningkatkan serapan yang ...
berkali ganda.

Kebaikan Treenea MieraBella:
 
 Mengembalikan keanjalan dan membina sel kulit.
• Mengurangkan garis kedutan dan tanda penuaan pada kulit.
• Mengurangkan masalah jerawat dan jeragat serta mengurangkan parut
• Mampu bertindak sebagai anti-oksida dan anti-penuaan.
• Menjadikan kulit lebih gebu, cerah, halus dan licin secara sekata.
• Meningkatkan lagi sistem ketahanan bagi menghalang penyakit.
• Membantu menguatkan rambut, tulang, gigi dan sendi.
• Membantu dalam membekalkan tenaga segera.
 
 
 
Hah,dasat tak? Harga promosi RM65 sahaja!!!Murah kot!
 
Boyfriend kawan aku tanya sapa duta Treenea?Amboiiiii.. Produk kecantikan nak duta artis ja ka baru nak kata elok? Biasaaaaa diaaa tu. Produk Kak Ton *tengok Kak Ton,comeyyy tak?* tu femes je.huhu.
 
 
Kak Ton.

 So kalau berminat bolehla cek Facebook Treenea official untuk produk baru ni k.. Mmuahhh!xoxo

No comments:

Post a Comment