Mari join..:)

Monday, April 15, 2013

My ex-boyfriend is on Versus 2nd season!

Wah ex boyfriend gitu.Perlukah begitu teruja mengenai ex boyfriend?Huhu.
 
 
Okeylah memperkenalkan pakwe lama ku:
 
Kristal!
 
 
Razlan.Yang tengah,yang dah ada anak dua tuh.
 
 
 
Aku try cari maklumat pasal line up baru diorang ni tapi tak jumpa. Tapi aku tengok ada dua orang tu seiras ngan pakwe aku (razlan) maka mungkin adik dia la kot. Yang kiri sekali ngan yang dua dari kanan tu. Rodi (dua dari kiri) ngan Acap (kanan sekali) tu adik beradik gak. Tak mustahil lah kan.
 
 
Jangan tak tau,email first yang aku buat ialah huda_raz@yahoo.com. Gila tak gila Kristal masa tu.Huhu. Jangan silap paham ye,Razlan tak pernah kenal dan tau kewujudan aku pun.Hahah

No comments:

Post a Comment