Mari join..:)

Monday, April 22, 2013

Mamee chef tomyam sedap.

Pagi tadi aku dianiaya sekali lagi. Seperti biasa oleh orang yang jenis lempar batu sembunyi tangan. Meluat. So terus amik emergency leave. Dan berehat di rumah. Sebelum tu sempat beli nasi lemak.

Tengahari buat Mamee Chef tomyam ni. Second time masak sebenarnya. Tapi first time tu mee dia terkembang. Erk. Second ni dah berjaga2.

Sedap weh. Macam tomyam betul. Maggi pun tak best camni. Ruski kalah sat sebab aku dah terlalu biasa makan dari form 2. Ni semua salah cik eka. Suka promot benda sedap2. Buat I terliur taw. Lain kali kena wat entri makan lagi tau! Hehe

No comments:

Post a Comment