Mari join..:)

Thursday, April 4, 2013

Barang2 retro@vintage in da house!!!!

Ada member aku nak gi dinner. Tema ialah retro. Pastu terus macam nak cari idea apa untuk dia pakai. Prihatin kah bunyiknya?huhuhu
Pastu terjumpa satu laman web ni. Perghh...Ko cakap je nak apa yang retro-look,semua ada. Cantik lak tu. Harga kira berpatutan lah sangat. Hah,apa lagi. Jomla terjah link ni!!! Barang dalam tu cantik2 dan susah nak jumpa taw! Rugi la kalau tak tengok. Aku ni pun dok berkenan barang2 ala2 vintage ni. Rasa nak borong semua ja!!
Jom terjah dan beli! Aku pun nak jugak!Takkan korang je.Huhu
Now I'm eyeing tablet case!!!


Stail tak???? Mana nak pilih ni? Banyak lagi okey,aku dah rambang mata.Bye!

No comments:

Post a Comment