Mari join..:)

Friday, April 12, 2013

Amboi..add lelaki je!

Page Maixara C-Sential aku ada 2 admin. Sorang aku la,yang create page. Dan sorang lagi is my partner. Lelaki. Page aku ni ada 33 likes sekarang. Okey fine,alhamdulillah. Tapi tapi tapi. Ada sesuatu rupanya letak admin lelaki untuk produk wanita nih.


Partner aku bagitau aku malam kelmarin.Sejak akhir2 ni ramai pompuan add dia. Pompuan2 ni yang jual Maixara jugak dekat kawasan2 Perai ni gak la.Oii motip ko add dia tapi tak add page aku? Kalau nak kawan ke apa add la page aku napa nak add facebook diaaa ja?Motip sangat kan.


Okey fine.Partner lelaki comel. So semua nak add dia.

No comments:

Post a Comment