Mari join..:)

Saturday, March 23, 2013

Tebiu Ipoh pulak.

Harini gi tebiu lagi. Dalam proses melarikan diri dari Penang. Dari kol 5 pagi dah set alarm tapi last2 kol 7 lebih gak baru bangunkan diri. 2malam xcukup tido camni la.

Siap2 8suku baru kuar rumah. Dalam hati fikir. Relak la. Aku penah drive dari Juru ke Ipoh sejam ja. Masa balik dari melawat Gemok kat hospital 2tahun lepas tu la. Raya haji punya pasal pecut la sebab banyak keja nak wat kat umah.

Sekali. Relak2 dulu beli nasi lemak. Ikot jalan biasa sampai tol Batu Kawan. Dekat kol 9 dah kat situ. Tekan minyak sekuatnya tapi mampu sampai 140km/j je. Wishing my car is Swift at that time. Swift je? Napa tak Ferrari?Huhu

Sampai lewat. Sempat lalu depan sekolah lama Sekolah Taayah tercinta tengok jejantas untuk budak sekolah ke gim sekolah seberang jalan tu baru siap ja. Padahal dari aku masuk form 1 kot kata nak buat. Dah 13 tahun!

Doakan la aku eh. Tengok ramai orang nak tebiu ni aku nervous. Dahla tadi baru memalukan diri depan HR. Mesti jatuh saham I. Sigh.

No comments:

Post a Comment