Mari join..:)

Monday, March 25, 2013

Tau Jalan Raja di Hilir je.

Asal datang Ipoh tanpa ayah ja mesti sesat. Tah pape. Memang kena kutuk la dah sekola 5tahun kat Ipoh tapi tak tau jalan ape.Harap maklum ye,aku memang budak baik. Masa sekolah aku takde fly. Ponteng prep ada.biasala budak asrama camni kan. Huhu.


Dulu selain sekolah aku tau Medan Kidd, UO (Greentown Mall),stadium,Medan Kidd, Super Kinta ngan kedai S.S Mubarak (kedai buku).Aku suka gila kedai buku ni sebab banyak buku best. Luas dan banyak pilihan.Also Padang Polo yang diorang wat 1 million Purple Walk itu hari.


Masa tu even Jomheboh pun tak penah gi. Padahal bukan jauh pun. Tak taulah apa je aktiviti aku masa tu. Even Istana Raja di Hilir yang sebelah je ngan sekolah tu pun aku leh tak tau. Loser.



Hurmm walau bagaimanapun,aku pernah ke McD. Sebagai pelajar sekolah agama kerajaan negeri dengan bantuan kerajaan maka setiap tahun akan dapat biasiswa. Ini lah yang ditunggu oleh semua orang. Pernah sekali masa form 4,bulan puasa. Kami budak bilik RBBC dan RBBD order delivery secara berjemaah. Tau tak total berapa? Rasa ada lebih 30 set diangkut guna troli dan total semua err..kiralah ya.


Ada satu McD best.Belakang Super Kinta ada satu jejantas yang connect to McD. Tak la turun2 terus je masuk restoran tu. Tapi turun2 jalan dalam 5 langkah gabak dah jumpa pintu masuk.Hihi.

Credit to:www.gielewski.com
 
Haritu aku lalu sini tapi tak sempat nak capture gambar. Stail tak bangunan McD tu? Aku suka gila! Dia 2 tingkat. Sini la first time aku makan Prosperity,which is the last sampai lah masa 4th year UNIMAS kot aku terus bantai double prosperity! Dan tak larat habis,dasar tamak selalu rugi punya orang. Dan sekarang,aku memang suka Prosperity. Sekarang ni ngah ngidam Beef McPepper lak. 
 

 
Eh,tetiba McD pulak. Dah kena rasuk ni.Huhu. Ta-ta.

No comments:

Post a Comment