Mari join..:)

Wednesday, March 20, 2013

Si dia kembali?

Tengahari tadi ada sorang Indian auntie mesej tanya untuk tuisyen anak2 dia.2 orang. So dia tanya aku available tak,rate aku suma. Aku selama ni memang ajar math je.Sekali dia nak aku aja suma 4subjek. Anak sekolah convent lak tu.Sah2 la english lg way bagus dari aku. And satu lagi,kan ayah aku tak bagi ajar bangsa lain. So berat hati.

Pastu petang sikit. Dalam 2 lebih kot. Someone unexpected message me. Oh very unexpectable. Aritu mak aku de tanya gak pasal dia. Tapi aku memang tak berharap dah. Rasa rendah diri ja. Sebab aku tak mampu beri yang terbaik haritu.

Sangat terharu. Mak student aku last year tu kata nak khidmat aku lagi! Pastu suh ajar science sekali! Pasni tambah busy la sebab ulang alik Penang lagi. Rindu dah Penang Bridge.

No comments:

Post a Comment