Mari join..:)

Wednesday, March 27, 2013

SEGMEN : MARI TAMBAH KENALAN DARI BLOG CINTA ITU INDAH

 
First time join segmen ni..sebab dari dulu menulis untuk kepuasan diri je.Segan untuk dibaca sebenarnya.Hehe..Tapi best gak kalau ramai kawan ni.kalo blog sorang2 tak syok gak kan? hihi.
 
 
So follower saya sekarang ada:
 
 
29
 
Sikit je kan?hikhik.
 
p/s: Oh sori ye korang..ofis aku ni prob. aku takleh nak follow orang. Bukan aku sombong tau.Banyaaaaaaak yang aku nak follow tapi takleh. Yang aku follow tu dah berzaman dah aku follow. Sori sesangat!
 

7 comments:

  1. assalamualaikum/salam sejahtera.. mekasih ya join segmen ni.. ;)
    ni senarai peserta yang lain..kalau sudi jenguk-jenguk la dorang ye.. ^_^

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/senarai-nama-peserta-segmen-mari-tambah.html

    follower : #30
    selamat bersegmen & terjah menerjah!.. :D

    ReplyDelete
  2. Salam kenal..done follow sini..
    jemput dtg blog Za pulak.
    http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-folower-by-marfie-dots.html

    ReplyDelete
  3. Dari segmen sama (^_^)
    Done Follow here ..
    Nice blog .

    http://fadzlun.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ~ jcb datang dr segmen yang sama, salam kenal :)

    ReplyDelete
  5. Hai,salam semua..

    harini barula keluar box komen ni.baru la bole reply komen korang..

    da bukak blog korg..tp xleh nak follow..:'(


    thx sangat3! will do something untk bg bole org..gewam taw!

    ReplyDelete
  6. jom join segmen ni ;) http://tentangnadhia.blogspot.com/2013/03/segmen-bloglist-march-2013.html

    ReplyDelete
  7. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/03/segmen-mari-tambah-kenalan-dari-blog.html

    ReplyDelete