Mari join..:)

Friday, March 22, 2013

Sedih tengok orang bahagia.

Sekarang ni mood ke laut je kan. Paham2 la kan nape. Kes aku tak macam orang lain. So dah konpius tak kenal perasaan sendiri dah. Hurmmm.

Aku pagi2 mai keja on PC. Buat perkara wajib kerja,print dan bukak IE. Blogger.com la apa lagi. Banyak blog aku follow pompuan la. Tu pun banyak da tak aktif.

Blog pompuan biasanya penuh cita cinta dengan pasangan. Takla suma. Tapi sebab menonjol sikit maka jadi semua. Huhu.

Kebetulan pula. Diorang semua sedang meniti alam bahagia. Ada yang baru tunang nak kawin,yang da kawin,baru dapat anak,hepi ngan anak2 yang sedang meningkat umur. Hmmm.

Aku takla saiko sampai benci suma orang tu. Tapi rasa sedih. Dulu masa cakap ngan Gemok member aku tunang. Bisnes dia pun ok sangat. Pastu Gemok cakap.

"Membe tu mesti cantik kan. Orang cantik ja kawen awal."

Taw lah aku ni camna. Bila adik dipinang dulu pun itu yang diungkit orang lain juga. Fine.

No comments:

Post a Comment