Mari join..:)

Wednesday, March 27, 2013

Rindu kelas VLSI

Tadi bukak Facebook. Diorang ubah layout aku pastu semua benda pun ko leh nampak. Pastu ternampak Note yang aku penah buat 3 tahun lepas.
 
 

 



 
Serius rindu juga lah. Adakah sebab aku ketua kelas?Kahkah.
 
Terus update status.
 
 
 
Terus cari gambar lama dalam blog ni. Huhu. Masa ni buat assignment kot. Kat cafe Alamanda. Kerusi kosong tu kerusi aku la. Masa ni aku pakai Samsung Slide so maafkan kualiti nya. Aku sorang ja pompuan? Huhu nak wat camna,aku ja pompuan yang tercampak ke sini. Malam sebelum exam kami sama2 stay up kat library.Jangan risau,ramai orang kat library maka aku berani duduk dengan diorang2 ni. Akhirnya lulus juga subjek paling sukar ini.

 

No comments:

Post a Comment