Mari join..:)

Saturday, March 23, 2013

Promosi VCOA Treenea!!!

Tetiba rasa nak bermurah hati nak bagi free gift pada sesiapa yang nak beli ngan I.
 
 
Ok sape yang nak VCOA Treenea ni yang dok sekitar Perai (bila2 masa) or Perak(this weekend only) ni boleh contact aku sekarang. Free gift berupa fridge magnet. Haa akak2 yang kumpul FM tu apa lagi..kontek la sekarang..:) Kalau rasa jauh tapi nak beli ngan I jugak pun boleh. Call/sms je 0175049769.
 
 
Sapa yang tak familiar lagi pasal produk ni,leh tengok kat belah kanan page aku ni. Ada labels VCOA klik situ. Suma entri berkaitan ada sana. Or klik gambar VCO tu untuk terus ke entri pengenalan VCOA.
 
 
RM40 sahaja leh tahan sebulan, kira berpatutan la kan? Khasiat pun banyak setanding produk mahal. Asli lagi takde bahan kimia apa. InsyaAllah selamat dan yang paling penting, HALAL!
Masa terhad! Back to nature with VCOA Treenea...;)
 
 

No comments:

Post a Comment