Mari join..:)

Monday, March 11, 2013

Pregnant with VCOA Treenea.



Rezeki semuanya datang daripada Allah dan segala hasil usaha kita adalah dengan izinNya juga..
 
 
 
 
 
 
 
 
Tadi customer yang dah beli 3 kotak ngan I mesej. Dia keje poli area umah sewa I. Eh berI-I pulak. Alhamdulillah VCOA ni selamat je untuk orang pregnant makan. Dia takde bahan kimia apa. Memang asli. Pastu kalau nak tahu kelebihan makan VCOA untuk perempuan mengandung,boleh pi link ni. Memang hebat la akak ni macam2 info pasal Treenea ada.
 
 
Macam aku cakap kat atas, kita cuma usaha. Allah yang bagi.

No comments:

Post a Comment