Mari join..:)

Friday, March 1, 2013

Pesta Laut Lumut 2013.

Amboih. Sempat jenjalan kan. Ayah dah ajak, jommmm jela kan.Kalau ayah takde mood jenjalan jangan harapla nak ajak2.Tak layan punya.

Jalan2 beli keledek goreng singgit.goreng pisang singgit.air limau.melepak la jap kata ayah. Adik sibuk nak jam angrybird rm5. Aku cakap xoxo pipi yong dulu baru yong beli. Tapi dia tak berjaya sebab aku tinggi kan.kehkeh.

Pastu lalu kedai tudung nampak pasmina rm10. Ada kaler purple lembut pastu macam ada 2 tone tu kan. Terus like2. Aku suka yang macam belang2 ni. Kuning pun lawa tapi tahan diri dari beli 3.huhu. jadila 2 dapat RM17. Beli rojak buah feveret. Adik pun dapat jam dia.Tapi ayah bayar.Kahkah.

Yang tak best pasal parking ja. Booth2 suma yang dekat jeti tu kan. Pastu jalan jadi sempit so tak banyak parking yang dekat la. Ada persembahan artis kot malam tapi tak tau pulak sape. Orang tak la ramai sangat.Sebab maghrib kot.Lagipun harini Jumaat.Esok maybe ramai gila.

Haish.Baru ingat nak singgah Aeon Manjung balik tu. Tapi ayah dah stret je jalan so redha jelah. Lain kali ja.Huhu

No comments:

Post a Comment