Mari join..:)

Friday, March 1, 2013

jenis ingat nombor.

Aku jenis selalu teringat nombor. No fon orang, birthday.Ada orang yang dah bertahun aku tak jumpa,fb apa pun xda tapi aku leh ingat besday dia smpi sekarang.Weird.

Tapi takla semua orang aku ingat.Ada gak aku lupa. Dah tua kan.Nak suku abad dah.

Aku pakai no ni dari matrik.Sebelum tu pakai celcom no sedap. 01*-4350535.Ingat lagi. Pastu dah berkurun inactive. Simcard pun tah mana. Sejak tu dah 5 kali fon bertukar. No still sama. Agak setia la di situ.Huhu.

Jadi sah2 la ada nombor yang missing apa. Pastu diorang mesej aku mestila aku tak tau sape kan. Setengah tu aku tau. Siap bole kol diorang lagi tanpa tengok phonebook apa. Riak bunyinya.Huhu.

Kalau yang mesej aku tak ingat tu.Aku tanya la sapa. No familiar tapi aku tak berani teka. Kadang2 no tu aku tau membe laki tapi saje je aku sebut senah ke bedah.Tak la nampak miang kan.Taktik! Haha

Tapi kan.Ada membe aku tu ingat aku stalk dia. Macam tetiba aku leh terjumpa myspace awek dia,ingat besday dia.Padahal tak sengaja kan. kengkadang aku ingat sebab besday diorang dekat besday orang yang aku rapat. Macam adik beradik aku 8 kan. Mestila tarikh lain2. Mak ayah pun lain besday.

Tapi no plat aku susah nak ingat.Selalu pasan huruf kat depan ja. No dia selalu terkalih2. Problem pulak kat situ.Huhu.

Ada member aku cakap. Orang Melayu ni selalu obses nombor. Macam nak beli keta no plat mesti nak best.Nak nombor sama dengan no rumah la(Gemok camni la). Tapi aku rasa bukan Melayu ja.Satu Malaysia kot?

Masa aku beli keta aku nak AHN je depan tapi no belakang sukati.Beli keta kat Penang tapi nak plat perak gak.Kira obses gak kot?Kahkah.

So wat about you?

No comments:

Post a Comment