Mari join..:)

Friday, March 22, 2013

Cardigan Udez Jual. (CUJ)


Haritu aku ada buh gambar bajet hot aku gi Cameron Highland pakai cardigan kaler pink kan. Jap nak buh gambar.

 
Masa mula pakai tu rasa nebes(nervous) gak sebab macam inisemuapoyo je.Hehe. Actually dia ada belt kain bersama tapi bila pakai macam pelik.
 
 
 
Haha. Tudung sama.


 
Aku beli cardigan ni online. Beli online tapi rupanya kedai dia kat Penang je. Tapi kalau gi Penang kena bayar tol RM7,minyak lagi maka sep la beli online tu. Ada tak minat cardigan ni?  Aku ni tinggi sangat,dalam 148 cm jadi orang lagi rendah tinggi dari aku lagi cantik la pakai.
 
 
Aku nak let go cardigan camni, tapi kaler kuning dan putih. Pink atas tu aku dah pakai dan dah sayang. Aku nak capture gambar tapi kena iron dulu sebab super kedut. Nantilah aku update lain k buh gambar tu. Ada tak yang interested? Interested leh ja mesej/whatsapp aku 017-5049769. Nak COD@pos bila2 pun leh.
 
 
Harga: RM25 ja. Posting RM5 seluruh Malaysia.
 

No comments:

Post a Comment