Mari join..:)

Tuesday, March 5, 2013

Boyband.

Petang semalam balik kerja jem sikit kat flyover. Masa tu ada lagu One Direction. Terus rasa nak buat entri ni. Simpan draf siap2.Hehe.
 
 
Pagi tadi pulak. Start kete nak gi kerja ada lagu 5ive-When the lights go out. You know 5IVE?
 
 
Pic credit to:Google
 
 
5 jejaka kiut yang femes area 90-an dulu? Uit.Rasa tua sangat. Serius sume hensem k. Tapi paling aku suka yang tengah (Scott).Yang len aku tak tau nama.Kahkah. Okey aku tau dia "bi" tapi aku bukan nak kawin ngan dia pun kan.5ive ni fenomena la dulu. Aku yang kampung ni pun boleh kenal.Huhu.
 
Terus cari lirik dia.
 
"When The Lights Go Out"

Yeah, I like that, You know what I mean,
You're looking kinda fly tonight girl, What's up, Check it!

Baby when the lights go out, I'll show you what it's all about
Coming at you girl, You know you I like this girl, Here we go!

I ain't sorry for the way I feel,
I know you think I'm being insincere,
From the way I'm treating you,
I never wanted to be so unkind,
The only one thing on my mind,
Is just kicking it with you girl!

Baby it's not the way I feel, you know you must believe me,
Baby it's not part of the deal, Oh, No, No!

[Chorus]
Baby when the lights go out, Every single word cannot express,
The love and tenderness, I'll show you what it's all about,
Babe I swear you will succumb to me, So baby come to me,
When the lights go out!

I know you think it may be just a lie,
Ain't no use in putting up a fight,
Cos my heart is set on you,
I see the truth its in your eyes,
I ain't fooled by your thin disguise,
I can see I'm getting through babe!

Girl don't deny the way you feel, You know you've gotta trust me,
Give a chance to prove I'm real, Oh, Yeah, Yeah!

[Chorus]
Baby when the lights go out, Every single word cannot express,
The love and tenderness, I'll show you what it's all about,
Babe I swear you will succumb to me, So baby come to me,
When the lights go out! Every single word cannot express,
The love and tenderness, I'll show you what it's all about,
Babe I swear you will succumb to me, So baby come to me,
When the lights go out!

When I flick da switch, Make ya hips wanna dip now,
I can get you off, Cos I'm ready and equipped now,
Swing for me baby give me all that you got,
Never wanna stop cos ya make me feel hot,
I know what you wanna do, And that I feel the same way too,
Give me what ya want through, The days and the nights,
Yeah its about time, That we turned out the lights!
 
 
 
 
Ok. Pastu sekarang ni nak compare ngan One Direction. Dalam One Direction aku kenal Harry Styles je sebab kapel ngan Taylor Swift. Haritu masa lunch gathering TV kat situ pasang channel MTV kot. Ada video clip banyak2 kan.Pastu ada la kuar One Direction ni.Lagu apa tak tau sebab tak dengar suara pun.Tak silap Kiss you kot. Sebab macam sesuai ja gaya video clip tu dengan lagu tu. Eceh.pepandai je.
 
 
Seriously,tak leh terima la One Direction. Rasa geli geleman.Adakah aku sudah tua?
 
 
Aku dulu peminat tegar k-pop. Tapi aku layan lagu pastu layan diorang punye reality show sebab selalu kelakar tak ingat. Tapi aku tak suka part diorang tangkap gambar cecomel untuk tatapan para gadis. Or tunjuk abs yang six pack. Euw. Geli sangat.
 
 
 
Orang yang sama,tapi aku prefer yang bwh.kehkeh


Penah tengok cita Disney "stuck in suburbs?" Dia pasal star yang wat video klip kat tempat yang agak ceruk pastu dia macam tak leh go on dengan stail pikat anak gadis. Haha. Bagusla sebab aku pun geli tengok.
 
Aku dulu minat k-pop rasanya tak seteruk sepupu-sepupu aku yang belasan tahun tu. Sebab aku takde geng.Minat pun dengan member2 U dulu.Takdela nak jerit2 bila diorang wat muka comel ke apa. Gelak berdekah2 beramai2 ada la. Makcik aku sampai meluat tengok anak dia ngan sepupu2 nya jerit2.


Sekarang ni aku minat k-pop lagi. Ringtone pun lagu MBLAQ. Tapi group k-pop yang muda2 ni aku tak layan pun. K-Z (ketinggalan zaman) dah aku. Takleh terima la yang muda2 ni. Paling muda aku layan pun Shinee. Jatuh cinta ngan suara vokal utama dia. Beast macam orait tapi U-kiss semua tu tak berapa. Sekarang ni Big Bang, MBLAQ,2NE1 paling best aku rasa.


Wat about you? boyband lovers?


 

No comments:

Post a Comment