Mari join..:)

Friday, March 8, 2013

Blog makeover.

Dulu2 mula wat blog ni kaler oren.aku memang suka oren tapi macam ceria sangat. Tak berapa sesuai ngan aku rasanya. Huhu

Sekarang hitam lagi sesuai ngan aku. Aku kan tak berapa girlish. Tapi sian mata orang yang tengok. Mesti tanjat tetiba dari skrin putih terus jadi hitam. Huhu

Aritu ada la orang emel aku. Dia ada bagi link untuk aku tengok few samples yang dia buat. Cantik tapi tak mampu la. Mesti mahal  gak kan. Trafik blog aku takla lebat mana. Paling banyak 400 view kot satu hari. Thanks awak tapi doakanla saya ada rezeki lebih untuk jadi customer awak eh.

Blog aku ni dah 4 tahun kot. Tapi ada setahun lebih kot aku tak bukak. ke 2 tahun? Baru berapa bulan ni je aku aktif balik. rindu katenye. dulu dok luahan hati pada afgan. last2 aku padam suma. tapi ada yg tinggal kot. entahla. malas nak bongkar balik.huhu

aku rasa ayat aku dulu ngan sekarang sama ja.nampak sangat aku tak berubah. sentiasa awet muda.haha!

anyway thanx all for reading.mmuahh!

No comments:

Post a Comment