Mari join..:)

Thursday, March 14, 2013

Berapa kali nak servis ni?

Aku ni kan jenis tak suka bertanya kalau benda yang takde kaitan sangat ngan aku kat tempat kerja. Konon macam tak nak jadi minah kepoh la. Tapi aku sangat pelik tau. Aku heran sungguh sekarang ni sebab kerap sangat.


Aku rasa sebulan ada la 2 kali depa ni datang. Air-con takde apa problem pun,tapi yang servis kerap ni yang aku heran. Memang sebulan kena 2kali apa?Aku takda air-con kat rumah so aku tak tau.Huhu.



 
 

Teringat masa Honda dulu. Ofis kami air-con dia selalu buat hal.Panas ya amat. Asal problem je call la Maintenance.Sampai diorang pun boring asik nak betulkan je. Tapi memang takleh nak betul sebab err..lupa. So leh kata hari2 kami dok dalam sauna. Kalau gi ofis depan pulak sejuk sangat tapi yang tak best sebab bukan tempat aku kan. Lagipun bos Jepun dok situ.Huhu. Sekarang dah gi kilang baru kat Batu Kawan takde prob dah kot?


 



 


 

Napa la sauna kat korea cam cambest je?

No comments:

Post a Comment