Mari join..:)

Tuesday, February 26, 2013

Samsung Tab di hatiku.




Tak taulah kenapa. Baru2 ni. Hatiku terlalu menginginkan Tab. Padahal sebelum ni lantakla orang nak beli enset ape pun,canggih camne pun. Aku takkan terpengaruh. Yang ni pun tak terpengaruh sebenarnya. Keinginan tu je tetiba datang. Adoiyai.


Display

  • PLS TFT LCD
  • 1280 x 800 Internal Display Resolution
  • 10.1" Internal Display Size
 
Besar! Tu yang syok tu. Laptop Toshiba aku dulu 15" tolak jela 5" hehe.. Berat 588g. Err tak pasti la berat tak tu..;p
 

Camera

  • 3 Megapixels
  • x4 Digital Zoom
  • Shot Mode : Normal / Self-shot
  • Photo Effects : Grey, Negative, Sepia
  • White Balance : Auto / Daylight / Incandescent / Fluorescent / Cloudy
  • ISO: Auto

Haritu sembang dengan Gemok pasal Tab dan Note 2. Dia kata kamera Tab tak best sebab 3MP je.Dia sibuk nak beli Note sebab 8MP. Pastu tetiba dia kata best jugak kalau Tab sebab skrin besar. Dia kan kuat main game jugak. Benda lain aku tak tauuuuuuuuuuuuulah kan....


Function lain aku rasa banyak je handphone lain yang ada features camtu. Cam video call, bluetooth, wifi. So takyah la nak cite sangat kan. Aku pun nama ja belajar telekom tapi tak pernah ada hands on experience jadi tak yah nak memandai.


 
 
 



Aku dok teringin tapi kalau bole nak beli cash je tapi sah2 la tak mampu lagi kan. Nak hutang aku rasa macam tak mau. Tak larat la hidup dibelenggu hutang kan. Simpan duit boleh. RM10 sebulan.Hehe. Semoga ada keajaiban berlaku..Jeng jeng jeng...
 

No comments:

Post a Comment