Mari join..:)

Monday, February 18, 2013

Orang nak kahwin cuba flirt.



Malam tadi hujan lebat. Aku off packet data sebab nak sep kuota lagipun memang takde line pulak.sebab hujan kot.

Pagi g keja bukak. Ada whatsapp mesej dari 3orang. Satu from Gemok. Satu from abe yang aku cuba matchmake kan dengan bestfriend ku Fizah. Satu lagi bakal pengantin ni.


Dah lama dia tak kontek aku. Haritu Fizah ada cite kat aku abang dia bagitau membe dia tu nak kawin. Aku tak kisah pun. Bagusla. Tak la aku rasa bersalah sangat.


Sekali pagi ni mesej camtuh. Wat happen?

No comments:

Post a Comment