Mari join..:)

Saturday, February 2, 2013

Luah perasaan.

Tadi lepak mcD. Dah kelaparan sangat. Nak makan nasik takde selera sangat. Padahal semalam baru ja melantak beef prosperity sebelum gi tuisyen. Pegi drive thru kat McDonalds sebelah Tesco Alma tu. Ok jugak situ. Sebab agak lapang. Tak suka tempat sesak ni. Cuma konpius jalan nak masuk dia ja. Biasalah masalah orang buta arah cam aku ni. Huhu

Pastu tadi. Lepak ngan Gemok. Dok cite pasal Setia hujung nyawa ni la. Dia suh beli TV. Sebab sian sangat dengan aku. Nak je cakap. "apa kata u yang tolong belikan?" hoho. Tapi tak cakap la. Amboi melampau sangat permintaan. Haritu dia offer nak bagi tv lama umah dia,nak segan sangat kan malu nak amik kononnya. Hoho

Pastu aku luah perasaan ngan dia. Aku cakapla aku ni takde life pun. Balik rumah selalu dah pukul 1 pagi. Balik terus landing kat sofa ja bentang tilam pun tak larat. Kalau gi tuisyen,habis tu mesti dok sembang ngan mak student. Paling sekejap pun sejam gak. Mana ada masa nak curang?ok ayat last tu aku tak cakap.

Pastu bila aku lepak umah dia,mesti balik lambat jugak. Masa mula mula datang umah dia dulu,belum Maghrib aku dah mintak diri. Tapi makcik suh solat kat umah dia ja. Isyak pun sana. Pastu sembang punya sembang,kol 11lebih gak baru balik. Tu pun kena tahan lagi.Makcik kata tunggula kejap. Gemok dah nak balik pun. Amboi segannya saya. Huhu.

Tapi sekarang ni,siap penah tidur lagi sana. Kalau mak ayah aku tau,habisla kena bebel. Dia cakap takut orang bosan dengan kita nanti. Hmmm.

Balik pada cite beli TV. Aku cakapla. Kalau aku beli tv,mesti aku tak sempat nak tengok pun. Dah life camtu. Pastu dia wat muka sian dia. Tau dah saya ni busy woman?Hehe

No comments:

Post a Comment