Mari join..:)

Saturday, February 2, 2013

Kisah patung Smile Always.

Patung arnab ni dah lama ada dalam kereta aku. Aku ingat lagi.Masa baru beli kereta,aku beli arnab ni nak buh dalam keta la. Kata keta pempuan. Wajiblah ada benda macam ni kan.

Masa kat Tesco Kampar tu,aku dengan adik yang kecik tu. Memang mata dia nampak situ dulu la kan. Aku berkenan kat arnab kaler pink. Tak tau kenapa,tengok arnab pink tu terus ingat kat Gemok. Comel macam rabbit ke?hoho. Tapi dia tulis I love u. Tak nak la nanti orang ingat pakwe bagi kan. Kalau memang pakwe bagi takpelah. Ni sendiri yang beli. Macam kesunyian sangat kan. Haha.

Tapi kan. Gemok ni memang saja suka nak jeles jeles. Asal nampak arnab tu je,dia akan cakap pakwe beli. Kalau lah betul,bahagianya. Hurmm takpelah, angry bird dia bagi tu pun aku suka. Sebab dia la penuh keta aku ngan angry bird. Sampai adik aku Apis segan nak bawak kengkawan dia nek keta aku. Thanks!Hehe.

Tasbih kristal tu mak Gemok yang bagi. Tak bagus sungguh kan tasbih wat hiasan camtu. huhu.

Hmm. Pasal arnab pun nak kecoh kecoh. Pastu libatkan pakwe orang lain lak tu. Ada cop awek playgirl kot kat dahi ni. Alia,u owe me one. Tolong ketuk sikit Gemok ni.

No comments:

Post a Comment