Mari join..:)

Thursday, February 28, 2013

Join contest.

Keta aku preset aku save 5 siaran je.Hitz,era,redfm,flyfm and mixfm. Feeling omputih kononnya kan. Satu je melayu.Kehkeh. Aku xsave hot sebab aku tak suka.Dulu tempat fly tu aku buh Xfresh.Tetiba satu hari pasang channel tu tuka pegi radio cina kan. Sebab diorang dah jual channel tu. Sedih.

Petang2 aku suka gak dengar era otw balik kerja.Dengar adi ngan zahid.Tu pun da nak habis segmen diorang.Kol 7 arilllll(nampak tak gedik di situ?hihi)

Pastu semalam dengar ada contest pasal Samsung S3 mini.Feewitt.

Aritu ada mobile fair kg.gajah.Murah gile wa cakap lu.Aku dok syak made in china semua phone tu.Tapi sebab wat besar2 an aku pun buang keraguan tu dan hasut ayah beli samsung S3.Semua2 rm400 ja.Pastu last2 memang hampeh. Takleh nak watpe.Terus bagitau semua orang jangan gi mobile fair dah.

So bila ada contest ni terus excited nak join. Eleh aku tau semua orang suka barang freeeeee kan.Haa joinlah.Ramai2 takpe. Tak rugi pun sebarkan.

Cara dia, kena daftar dulu.

Taip S3MINI</jarak>nama</jarak>no. ic</jarak>Samsung Galaxy S3 mini sangat pergh kerana...(buh la ape pun kan

hantar ke 36600

Pastu tunggu diorang kol. Satu hari pastikan enset ada berdekatan anda ye.Huhu. Bila diorang kol kita kena angkat dan sebut "Samsung Galaxy S3 mini sangat pergh". Kalau sebut helo ke yeoboosayo ke salah keh. Kihkih.

Aku pun tak tau diorang akan kol time bila sebab aku pun bukan sehari suntuk dengar radio. Tapi try jela kan.Kalo menang share la ngan aku.Huhu!

Aku tak dapat apa pun promot ni. Dapat pahala gembirakan orang cukupla. Kehkeh.Xoxo (gedik sikit)

No comments:

Post a Comment