Mari join..:)

Tuesday, February 19, 2013

Gemok ialah Aril AF7.

Sape yang rajin baca blog aku (terima kasih daun keladi) mesti dah biasa nampak nama Gemok dalam blog aku. Tapi aku tak pernah nak buh muka dia kan kat sini. Dahla Gemok tu bukan nama sebenar. Dia pun taklah Gemok sebenarnya. Kategori kurus juga. BMI pun normal, kolestrol pun normal.Kolestrol pun ko tau, gila stalker! Haha. Biasala Honda kan tiap 6 bulan bagi free checkup kat workers dia.Aku pun merasa. Nak masuk Honda ja buat blood test sampai 3 kali. Orang lain biasa 2 kali je. Berapa ratus tu tambang bas aku dari Perak ke Penang. Teksi lagi. Betapa gigihnya aku.Hmmm.


Okey2. Berbalik pada watak utama iaitu Gemok. Sebab malam tadi dia baik sangat maka harini marilah menghargai dirinya.Wah gitu.


Aku bukan tak nak buh gambar dia. Dia ni retis (artis). Kalau buh, kan ke dapat publisiti murahan. Pastu blog aku pun tetibe ramai serbu. I is takut glemer.bagus tak?Hehe


Jadi girlfriend artis ni payahla. Nak jumpa tempat ramai orang takleh. Nak jumpa selalu pun takleh. Haih. Boring. N lonely. Sigh again.


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
 




Aik,ade yang percaye ke? ekekeke..takkanlah Aril keja Honda kot?Haha. Dan paling mustahil sekali, berminat ngan aku. Haha. Memang tak logik di situ.


Sebenarnya malam tadi (pagi dah sebenarnya) aku mimpi Gemok. Tapi yang herannya. Aku nampak dia Gemok. Tapi entah kenapa minda aku dok bertukar-tukar imej Gemok dengan Aril.Apakah? Maksudnya,sekejap aku nampak Gemok. Sekejap muka dia jadi Aril,tapi aku tau dia Gemok. Hah? Kejadahnya? Tu yang aku heran sungguh tu.


Dalam mimpi tu, Gemok a.k.a Aril ni macam gaduh ape tah. Tapi macam penuh luka-luka badan dia. Luka pedang lak tu.Pfft.Pastu aku macam concerned gila. Dia macam penat sangat pastu tertidur sambil duduk. Aku pun pegi cari bantal untuk dia. Dok pilih pilih bantal, tetiba pusing dia dah hilang. Tetiba dia ada kat dapur tengah masak. Luka semua hilang. Dia kata dia gorengkan nasi goreng favourite untuk aku sebab takut aku tak sempat nak makan pegi kerja. Siap dah buh dalam tupperware jernih tu. Pastu dia leh suapkan aku. Owwww..So sweeet....


Suddenly, alarm clock bunyi. Ces. Sebab aku rasa bingit(aku letak enset jauh) maka aku terus bangun. Terus mesej Gemok nak cite.Dalam mamai lagi tu. Masa mesej tu konpius. Eh tadi aku mimpi dia ke Aril?



 
Stail rambut je sama. Haha.




3 comments:

  1. x nampak gemuk pun.. hehe


    Jom tengok hadiah kat sini - http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/senarai-sponsor-yang-baik-hati.html

    Menarik x hadiah? Hehe
    Jom join segmen ni kalau belum.. 100 penyertaan terawal akan dapat 1pcs Sticker Fridge Magnet / 1pcs Button Badges dari @Cenderahati Akamika Gift. Dan rebut hadiah2 menarik yang lain.. ^_^

    http://kampung-kameq.blogspot.com/2013/02/segmen-ucapan-selamat-hari-lahir-buat.html

    ReplyDelete
  2. Knp kita mimpi artis ek? Hehe..membalas lawatan :)

    ReplyDelete
  3. ejulz: gambar tu gmbr aril..bkn Gemok sbnr..Gemok sbnr pn lebih kurg bdn aril je..hihi

    Syaza: Huhu entahla..tetibe je..pdhl dh lma xikuti perkembangan aril..mcm jnji2 plak ek kite..;p

    ReplyDelete