Mari join..:)

Monday, February 25, 2013

Bukan jual barang je.(sebuah penjelasan)

Harap maklum la aku bukannye jual barang je. Jual barang ni part time aku je. Dan yang aku betul-betul jual,stok ada dengan aku ialah Maixara C-Sential dan VCOA Treenea je. Yang lain tu aku dropship je. Aku bukanla kaya sangat nak ada modal ribu ribu kan. Tu pun semput.Huhu. Pastu aku ni takleh simpan banyak2 stok ni nanti aku pening dan cepat konpius. Jadi senang amik 2 je. Jadi sesapa yang nak barang,cari je aku. Hah,tuisyen tu aku buat sendiri.Takde orang atas or orang bawah. Senang kata freelance je. Tuisyen sekarang ni aku buat Isnin,khamis dan Jumaat je.Malam.Selasa dan Rabu aku relaks. Dulu Rabu aku mesti nak free nak tengok wayang. Tapi sekarang sejak ada pakcik miang aku takut dah nak gi tengok wayang sengsorang.Huhu. Bajet hot lagi. Okey lah tu je penjelasan dari saya. Aku takut je nanti orang ingat aku paksa orang beli barang je.Hehe! Teruskan membaca kalau rasa menarik..:)

No comments:

Post a Comment